Nejnovější horoskop Danuše Nerudové

03.09.2023 17:33

Danuše Nerudová  30.8.2023 14:22 letního času, Brno

Ekonomka a prezidentská kandidátka Danuše Nerudová oznámila 17. srpna 2023, že chce za hnutí STAN kandidovat do Evropského parlamentu. Den po vzniku horoskopu hnutí STAN zvolilo Nerudovou a Farského za lídry kandidátky.

Co je na první pohled mimořádné, je Mars v znamení Vah v 10. domě v těsné konjunkci s MC. Mars v těsné konjunkci s hrotem 10. domu (ale ve Lvu) má v horoskopu i premiér Fiala, proto neuškodí jisté srovnání. Vzhledem k takto postavenému Marsu jde u obou o důležité poslání. V případě premiéra Fialy je to podpora napadené Ukrajiny ruským Goliášem. Lev je ohnivé znamení a oheň značí zápal a nadšení, nejužší soustředění (na vítězství), boj, rozhodnost a tvůrčí čin.

Mars ve Lvu - tarot Síla

Mars ve Lvu nás učí umění ovládat a krotit mocnějšího soupeře, aniž bychom přišli k vážnější úhoně. Prvotní starostí českého premiéra tedy je, aby oheň války nepřeskočil na naše území nebo aby ovládnutí Ukrajiny Ruskem nevedlo k destabilizaci liberálnějších režimů v bývalých satelitech Ruska. Stále totiž platí, že kdo ovládá (ideově) Ukrajinu, ten zásadně ovlivňuje celý Východní blok. Ukrajina je totiž zvláštním místem, kde se střetávají nejrůznější kultury a vlivy, je Persií východní Evropy, laboratoří kulturních mýtů Východu i Západu, ale také biblickým černobylem, kde se mohou naplnit nejtemnější obavy Evropanů. Jinak řečeno, Ukrajina je strategické geopolitické místo.

Mnozí Fialovi vyčítají, že se stará jen o Ukrajinu. Dokud ale bude Ukrajina válčit s Ruským Goliášem a nebude plnohodnotným členem EU, bude to jeho hlavní životní poslání. Mars ve Lvu v 5. domě, domě tvořivosti, koníčků a sportu, měl v době aktivní kariéry ve svém horoskopu krasobruslař Michal Březina. Řadu let se snažil ve svých jízdách zvládat nejnáročnější skoky – zejména pak čtverného salchowa. Každý nájezd na nejobtížnější skok je pro krasobruslaře výzvou pokořit mocnějšího soupeře, aniž by došel k vážnější úhoně. Kolikrát jsem měl naraženou kostrč, když jsem se ve 14 letech pokoušel o dvojitého axela. :-)

Danuše Nerudová má ve svém nejnovějším horoskopu Mars ve znamení Vah. Váhy jsou kardinální vzdušné znamení (a jako všechna kardinální znamení jsou více zaměřená na sebeprezentaci, než je tomu u pevných znamení, kde jde spíše o schopnost pevně ovládat a zvládat realitu). Vzduch pak značí rozruch a šíření, získávání pozornosti, nejširší podporu pro rychlejší dosažení cílů, nejširší vědomost a zájem.

Mars ve znamení Vah – tarot Velekněžka

Mars ve znamení Vah nás učí umění přesvědčovat o své pravdě, i když pro své tvrzení nemáme vždy věrohodné argumenty, a umění tuto "pravdu" obhájit. Velekněžka Wirthova tarotu má zavřená ústa, v jedné ruce drží polozavřenou knihu, v druhé dva klíče (dvě rozporuplné pravdy či skutečnosti), jako by říkala: „Já vím, ale nemohu se naplno opřít o důkazy, musíte mi prostě věřit, že mám přístup k důležitým informacím.“

Mars ve Vahách v 6. domě měl ve svém prezidentském horoskopu G.W. Bush mladší, a díky neúplným či utajovaným informacím se mu podařilo přesvědčit své partnery ze západních zemí, že má Husajn tajný arzenál chemických a biologických zbraní, díky čemuž USA mohly podniknout invazi do Iráku. Bush junior po celé funkční období prosazoval „bezpečnostní politiku“ - poté, co došlo k teroristickým útokům 11. září. Zvýšený zájem o bezpečnostní politiku (pod tím si ovšem můžeme představit cokoli) v horoskopech politiků, jak předpokládám, by měl ukazovat právě Mars ve Vahách.

Mars ve Vahách má ve svém nejnovějším horoskopu i ministr zahraničí Lipavský, nejen kandidátka do Evropského parlamentu Nerudová. Jaké argumenty či utajované informace hodlají oba politici uvádět v rámci zavádění bezpečnostní politiky, netuším (Velekněžka má levou ruku položenou na odkryté černé sfinze, jež symbolizuje ohrožení a zmar). Jako úspěšná politička a "papaláška" by Nerudová mohla mít například na starosti vnitřní záležitosti.

Je zde jedno malé „ale“. Pokud by se v horoskopu Danuše Nerudové dosadil Brusel místo Brna a čas se upravil tak, aby se Ascendent ocitl ve svém původním postavení (pátý stupeň Střelce), „sklouzne“ Mars z 10. domu na úplný konec 9. domu, byť bude stále v těsné konjunkci s MC, čímž jeho významnost poněkud poklesne, protože opustí rohový dům. Teprve budoucnost ukáže, v jak důležitém postavení je Mars v jejím horoskopu.

Ať už se Danuše Nerudová stane významnou evropskou političkou nebo jen významnou českou političkou v Bruselu, její prvotní starostí bude obhájit bezpečnostně preventivní opatření v rámci EU, což by neměl být problém. Mars v horoskopu leží v trigonu na Pluto (aspekt se naplní během roku 20024 a 2025), a neexistují v astrologii lepší podmínky pro úspěšné naplnění záměrů, než je trigon Marta a Pluta.

Za zmínku stojí ještě konjunkce Luny a Saturna ve 3. domě v opozici na Slunce v Panně. Takto „napadené“ Slunce a Luna od Saturna ukazuje na velmi omezený názorový prostor pro svobodného ducha. Nedá se tedy předpokládat, že by Nerudová zastávala v Bruselu názorové postoje nejsvobodnější části občanských společností Evropy, ale že bude nejspíš vyznávat nejnovější názorové trendy úřednicko politického aparátu EU. To může být velkým zklamáním pro mnohé její obdivovatele, a možná nakonec i pro ni samotnou, protože takto napadené Slunce a Luna v horoskopu od Saturna ukazuje na nepříliš radostné životní sebevyjádření. Inu, kdo chce kam, pomozme mu tam.

 

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode